Desprès de 17 anys de regentar el Restaurant L’Horta de Bellcaire, la Dolors, el nostre fill Pere i jo mateix, Pere Del Moral, posem en marxa un nou projecte, “EL BOONISSIM”, sorgit de la nostra cuina, que durant tant de temps hem anat polint. Boonissim... són productes congelats, de 4ª i 5ª gamma per emportar a casa, perquè els nostres clients pugin seguir gaudint de la nostra cuina.

Com sempre, seguim amb la nostra manera de fer, una cuina honesta, a base de productes de proximitat, i com diu el nostre “logo” ... cuina 100x100 catalana. Dons lluitem per la cuina catalana, la cuina del Xup-xup, la de les nostres avies, que per desgracia s’està perdent. Per això, dins la nostra gamma de platillos, podran trobar; el fricandó de vedella, el calamars farcits a la catalana,

els cargols guisats a l’antiga, etc...

La nostra petita empresa té dos canals de venda, la botiga especialitzada i el canal Horeca per a hotels, restaurants i cafeteries.

Una part important del projecte, és la nostra botiga de L’Escala, a la Closa d’en Llop, 64, nau 3, on a part d’oferir tota la nostra gamma de producte precuinat i congelat, també podran trobar postres de qualitat, vins, caves i altres. A més, per encàrrec oferim arrossos, fideus, pollastre de pagès a l’antiga, suquets, peixos al forn, etc...

Boonissim, també es dedica a l’assessorament de restaurants, revisant les cartes, els productes, fent escandalls, etc... Gracies a la nostra experiència en la restauració, hem pogut ajudar i ajudem a molts professionals del sector, en els quals oferim productes a mida per que encaixin en els seus locals.