On Arribem?

 

 

Enviem a tota la província de Girona i Barcelona Capital.

Si té algun problema per fer la seva comanda i seleccionar un transportista posis en contacte amb nosaltres per solucionar-ho.

El termini habitual d'entrega és de 48 - 72 hores.

El cost d'enviament oscil·la entre 7 i 24 euros. L'import exacte es reflecteix quan vostè especifica la direcció postal.

Comanda mínima 25 €.

L'Horari d'entrega és de dilluns a divendres de 08 h a 16 h.

Dissabtes, diumenges i festius no hi ha servei d'entrega.

 

 
· La distribució en la zona de GIRONA la realitza l'empresa AGISA.

· La distribució en la zona de BARCELONA CAPITAL la realitza l'empresa Carbó Collbatallé.

 

 

Devolucions

No realitzem cap mena de devolució si la comanda ja ha estat pagada, processada i/o enviada.

Tan bon punt sàpiga que vol anul·lar la seva comanda i que se li retornin els diners, posis en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari, per correu electrònic (boonissim@boonissim.com) o per telèfon 972 04 05 91 - 680 49 47 83.

 

 

 

 

Recomanem especificar una franja horària preferent per a l'entrega dels productes a l'hora de seleccionar un transportista. Aquesta ha d'estar entre l'horari d'entrega dels transportistes.

No ens fem responsables si en la recepció del producte no hi ha ningú per rebre'l i s'ha de buscar una nova data d'entrega. (Això suposaria un recàrrec del preu de l'enviament).

Per qualsevol problema que pugui tenir amb el transport o l'arribada dels productes, agrairíem que es posessin en contacte amb nosaltres per poder solucionar-ho i millorar el nostre servei.