El present avís legal regula l'ús i utilització del lloc web www.boonissim.com, del qual és titular L'Horta S.C.P. La navegació per aquest lloc web li atribueix la condició d'USUARI del mateix i comporta la seva acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions publicades en aquest avís legal, advertim que aquestes condicions poden ser modificades sense notificació prèvia per part del titular de la mateixa, en aquest cas es procedirà a la seva publicació i avís amb la màxima antelació possible.


Per això és recomanable llegir amb atenció el contingut en cas de desitjar accedir i fer ús de la informació i dels serveis oferts des d'aquest lloc web. L'usuari a més, s'obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l'ordre públic, els usos del tràfic i el present Avís Legal, i respondrà davant L'Horta S.C.P o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació.

Qualsevol utilització diferent de l'autoritzada està expressament prohibida, i pot denegar o retirar l'accés i el seu ús en qualsevol moment.

logopng.png

IDENTIFICACIÓ

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l'informem que:

Denominació: L'Horta S.C.P
Nom comercial: Booníssim Cuina Mediterrània
NIF: J17691668
Domicili social: Vilanera 57, 17130 L'Escala (Girona)

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació:

Tel: 658 90 11 51 - 972 04 05 91
Email: boonissim@boonissim.com

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i el titular del web es consideraran eficaços, a tots els efectes, quan es realitzin a través de qualsevol mitjà dels detallats anteriorment.